Välkommen till sm7wdg.se 

 

Kategorier:

  Om SM7WDG

 APRS

 Amatörradio

 Projekt

 Foton

 Webcam

Om SM7WDG.

 

Vem är SM7WDG då ?

Jo det är Freddy på 38 år med familj bestående av , Linus 6 år , Rasmus 7 År samt Lotta 22 år ;-) .
Mitt intresse för radioapparater började i ganska tidig ålder, 6-7 år gammal. Första apparaten var en 2 kanals 27 Mhz Commander bärbar. Där efter har det blivit en hel del apparater.

Mina intressen förutom radio och elektronik är bla gamla bilar , datorer och så givetvis min familj. Sommartid består en hel del utav av friluftsliv ute med husvagn. Skulle det bli en del tid över kan man alltid spika en eller annan list i vårt hus i utkanten av Sjöbo City.

Intresset för elektronik började ganska tidigt när jag lyckades tigga till mig någon gammal rörradio av vår dåvarande granne som också hade ett stort elektronik intresse , Jag var väl 4-5 år gammal då och det blev i och för sig mest skrot utav apparaterna som jag fick utav honom . Men ögonen öppnades för elektronik och de är fortfarande öppna för sådant. Numera är det programmering utav microprocessorer som är det som är mest intressant.

Skolan påbörjades de första 1 1/2  åren på en skola i danmark där jag har mitt ursprung ifrån. Skolan heter Grøndalsvänge skole.
Dagen innan nyårsafton 1978 flyttade familjen till Sverige och den fantastiska byggnaden Kinesiska muren på rosengård. Började den runt den 7 januari på Kryddgårdskolan. Där gick jag årskurs 1 till 6 för att sedan flytta skola till Stenkulaskolan för att avverka årskurs 7 till 9. Ett helt under att lärarna stod ut med en på den skolan :-) , var nog inte snällaste och trevligaste eleven alltid.  Efter 9an gick jag På Helenholmskolans processtekniska linje, något jag tröttnade på efter 1 1/2 år för att sedan ge mig ut i arbetslivet.  Det har blivit en hel hög med olika jobb efter det.

Runt 2003 bestämde jag mig äntligen för att dra igång ett eget företag och det jobbar jag med fortfarande idag. Företagets huvudsakliga tjänster består utav montage utav AV produkter , Dvs ljud och bild utrustning , mestadels i konferensrum ute hos olika företag.

Det var en snabb och censurerad version utav min uppväxt, många vet säkert att vägen dit jag är idag har varit lång och besvärlig , men jag tror i ärlighetens namn inte att jag skulle vilja ändra så mycket , det har varit skitskoj :-) .

 

 


  

© / 2008 SM7WDG